ANNONS

Vegansk husmanskost

/

Inlägget innehåller en reklamlänk från Adlibris. 

IMG_0276
IMG_0279

För flera, flera månader sen förhandsbeställde jag hem den här boken och nu har den äntligen kommit hem till lilla mig. Jag pratar såklart om Vegansk Husmanskost, skriven av Gustav Johansson aka Jävligt Gott. Han är en av mina största förebilder när det kommer till vegetarisk/vegansk mat! Därför vill jag såklart slå ett slag för hans nya bok med fokus på husmanskost, fast vegansk sådan. 🙂

IMG_0280

Ett av recepten i boken jag är mest pepp på att testa ser ni här! Enkelt, men förstååå vad gott.

IMG_0282
IMG_0283

Och här med. Kom igeeeeen vad gott det låter. Jag blir helt hungrig!

Dessa + många andra husman-recept hittar ni i boken. Den finns att köpa HÄR!

1
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00