ANNONS

En välbehövlig höstpepp

/

Img 7634

Hösten är på ingång!
För mig blev det på riktigt igår när höstterminen, samt alla vardagsrutiner drog igång. Jag är helt okej med det, jag har haft ett långt sommarlov och det var dags att ta tag i livet igen. 😉

Jag förknippar inte hösten med superdupermycket negativt. Självklart är det trist med mörker och kyla, det kan vi nog alla hålla med om. Dygnen, och framförallt kvällarna känns kortare eftersom det blir mörkt så snabbt. Därför har jag ofta svårare att plugga/jobba kvällstid på hösten – det känns som att det är läggdags så snabbt, haha. Såhär i början av hösten kan det dessutom kännas svårt att hålla hoppet uppe. Nej, om fyra månader är det inte varmare, soligare och vår i luften. Snarare tvärtom! Wihoo.

Img 7725 2
Hösten är bra för mycket, exempelvis tidskrävande bullbak. Mitt bästa recept hittar ni HÄR!

Här kommer därför en lista med grejer som jag uppskattar med hösten. Kanske kan något av dessa enkla tips göra hösten snäppet lättare för er. 🙂

1. Så fort vädret blir sämre försvinner också de flesta utomhusaktiviteterna. Min upplevelse är att det här leder till mer kvalitativt umgänge med sina nära och kära, mycket tack vare att man umgås en del inomhus. Spelkvällar, middagar eller varför inte ett Halv åtta hos mig-koncept som jag och mina vänner nu kör för andra året i rad?

2. På samma tema som den förra punkten: Vill du inte umgås? Inga problem! Det är inte fy skam att på hösten stänga in sig, kolla hela säsonger av en serie, baka bullar eller passa på att rensa garderoben. Njut av att hösten ”tillåter” dig att göra det utan lika stor risk att få fomo som på sommarhalvåret.

Dsc07203

Och avslutningsvis kommer här tre korta, men ack så trevliga fördelar med hösten…

3. Satsumas. Jag säger inget mer.

4. Möjligtvis uttjatat, men höstmodet. Det är ju sen gammalt att hösten erbjuder oerhört mycket snyggt!

5. På hösten går väldigt många bra TV-program som inte får glömmas bort. Mest pepp är jag på Paradise Hotel och Idol!

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00