ANNONS

Såhär bodde vi i Toscana

/

IMG_8931
IMG_8913

Nu har det blivit dags att visa er huset vi hyrde i Toscana!

Jag vill verkligen rekommendera er att våga testa det istället för att bo på hotell. Absolut, det finns vissa bekvämligheter med att bo på hotell, exempelvis regelbunden städning och lyxen att slippa laga mat. Men man kan få oerhört mycket boende för en rimlig peng om man väljer att hyra ett boende själv. Framförallt om man är ett lite större gäng och är flera som delar på kostnaden!

Huset vi hyrde hade åtta bäddar, två våningar, stor trädgård och egen pool. Vi betalade absolut inte mer per person än vad ett bra (men inte överdrivet lyxigt) hotell för lika många nätter hade kostat.

IMG_8925
Namnlöst-1

Jag och Oskar sov i sovrummet vars balkong går att se på den vänstra bilden. Vi hade balkongen till vänster där det hänger lite handdukar på tork.

IMG_8926
IMG_8927

Här spenderade vi flera av våra dagar i Tosacana….

IMG_8934

Precis utanför vår tomt växte massor av olivträd. Just de här systematiska raderna av träd är ju väldigt karaktäristiska för Toscana (och säkert andra delar av Italien). Det är så himla fint tycker jag! Toscana är en av de absolut vackraste platserna jag nånsin varit på. Bara Hawaii har varit på samma nivå!

IMG_8929

IMG_8942

Längst ner vid olivträdens slut växte olika fruktträd. Vi plockade solvarma persikor och aprikoser nästan varje dag. Vi har verkligen haft det drömlikt i det här huset och om jag får gissa kommer vi åka tillbaka till exakt samma ställe flera gånger.

Jag är totalt förälskad i Italien. <3

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00