ANNONS

Vegan is the new black

/

IMG_8780

Innan det bar av till Toscana hann jag med att äta en god, färgglad frukost på Mahalo tillsammans med Andrea! Jag har varit där tidigare, men inte på den mer nyöppnade restaurangen på Odengatan. Men jag gillade den bättre än Mahalo på Söder, jag tycker lokalen var mer öppen. 🙂

IMG_8779

Såhär ser det ut på Mahalo på Odengatan! Jag kan tänka mig att det är betydligt mer folk här på helger, men en torsdagsmorgon var det lugnt och skönt.

IMG_8784
IMG_8774
IMG_8785

Jag åt en pitaya-bowl med den topping de kallar för loco. Den är gjord på bär, jordnötssmör, kokosflakes och en stört god granola. Själva smoothie-basen är söt och god! Jag har testat två av de andra bowlsen på Mahalo och jag tycker helt klart att Pitaya-varianten är godast. 🙂

Mahalo är i varje fall ett väldigt trevligt, helt veganskt ställe som även serverar mer matiga alternativ. Är ni i Stockholm så är det helt klart värt ett besök, även om ni inte äter växtbaserat till vardags!

0
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00