ANNONS

3 av mina mest lyckade recept

/

Eftersom jag lägger upp nya recept varje vecka så är det sällan jag får chansen att laga samma rätt igen, även om jag verkligen blev nöjd med den. Det finns alltid nya saker jag vill laga och tillfälle ges helt enkelt inte. Men OM jag kunde/hade tid – då finns det alltså vissa rätter jag hemskt gärna skulle laga om och om igen. Mina personliga favoriter, helt enkelt.

I det här inlägget listar jag tre nyligen upplagda recept som jag blivit extra nöjd med. Ni måste laga dem! Okej?!

Utan inbördes ordning…

IMG_0088
IMG_0096
Friterade arancini – Recept: HÄR

Först ut är dessa friterade risottobollar, eller arancini som det så fint heter. Försvinnande goda och perfekta som plock eller stående förrätt. Ändra smaksättningen på risotton efter tycke och smak – jag lovar att de kommer göra succé!

IMG_0068
IMG_0055
Avocado-quesdillas – Recept: HÄR

Alltså kom igeeen, hur goda ser inte dessa avocado-quesadillas ut?! Man äter ju delvis med ögonen och den här rätten tilltalar verkligen mig. Både den lite drälliga uppläggningen och alla färger. Håller ni med? Variera din klassiska tacos med den här (självklart) vegetariska varianten!

IMG_8609
IMG_8617
Italiensk paj – Recept: HÄR

Sist men absolut inte minst har vi den här italienska pajen! Jag har gjort en del pajer här i bloggen eftersom det är så sjukt gott och smidigt, men den här blev faktiskt extra god. Den är smaksatt med parmesan, oliver, soltorkade tomater, pesto och färsk basilika – vilket är en av mina favvo-kombos. Perfekt till alla sommarens bufféer, knytkalas eller picknicks!

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00