ANNONS

Snapshots from Dublin

/

Namnlöst-1

Nu är jag ju hemkommen efter en fantastisk helg i Dublin! Vi var där mellan fredag-söndag och hann såklart inte se allt man hade önskat. Vi kollade in Guiness bryggeri, besökte olika pubar och strosade runt på stan. Dag nummer 2 åt vi lunch på en matmarknad som heter Eatyard som jag googlat fram i förväg. Där stod en hel del foodtrucks uppradade och en av dem serverade helt vegetarisk/vegansk mat.

Jag och Rebecka delade på en vegansk fish & chips och ”chicken wings” gjorda på blomkål. Fish & chipsen var… dessvärre inte så imponerande som jag hade hoppats på. Det som skulle ersätta fisken var helt brunt och påminde om blött bröd i konsistensen. Jag tror det hade varit väldigt mycket godare med en fastare sojafilé inuti paneringen istället. Blomkålen var däremot supergod! Är ni i Dublin så är i varje fall Eatyard helt klart värt ett besök. 🙂

Namnlöst-1

Men höjdpunkten på resan var såklart Westlife-konserten som var anledningen att vi åkte till Dublin. Faaaaan vad bra det var!! Jag blev lite känslosam när de klev på scenen, jag har verkligen väntat på exakt det ögonblicket i ungefär 15 år. Att få se dem på hemmaplan i en arena fylld med ungefär 80 000 personer gjorde såklart upplevelsen ännu mäktigare. Kommer leva på den kvällen väldigt, väldigt länge! <3 <3

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00