ANNONS

Bilder från min mobil

/

Namnlöst-1

För några dagar sen åt jag middag på Asian Postoffice, APO, tillsammans med Rebecka och vår gemensamma vän. Jag har varit där tidigare och gillat det, men besök nr 2 var flera nivåer bättre. Glöm inte fråga vilka rätter på menyn som kan göras vegetariska, de skriver (dumt nog) inte ut det på menyn. Jag hade betydligt fler alternativ att välja mellan än vad jag trodde från början. 🙂

Den högra bilden tog jag strax innan jag begav mig mot Trädgården för att damerna spela semi i VM. Det var ju sjukt spännande in i det sista och Sverige var avsevärt mycket bättre än Nederländerna. Men tyvärr räckte det inte den här gången. Men vilka otroligt imponerande kämpar de är!

Namnlöst-1

22 år gammal gjorde jag i veckan debut på Leo’s Lekland, min lillayster Olivias absoluta favoritställe i hela vida världen. <3 Jag hade en riktigt rolig dag och var sjukt trött när jag kom hem!

Namnlöst-1

Till vänster ser ni ett träningspass jag körde på Sats i torsdags. Det var tuuuuungt, framförallt den andra delen. 84 burpees och lika många thrusters, dessutom så fort du bara kan! Men det var kul, därför tänkte jag dela med mig av det här ifall nån av er är sugen att testa. 🙂

Och bild nummer 2 ger mig gåshud. Idag smäller det – JAG SKA SE WESTLIFE LIVE. Det betyder helt orimligt mycket för mig och jag laddar upp inför kvällen som kommer bli min största musikaliska upplevelse nånsin. Jag befinner mig just nu i Dublin för att se deras ”Twenty Tour”, men mer om den resan får ni veta efter helgens slut!

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00