ANNONS

Summerar min midsommar

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot och Mio.

Namnlöst-1

Jag lämnar bakom mig en superhärlig midsommarhelg som har bjudit på både bra väder, bra köp och ett bra firande i fredags! Jag hade på mig en gul klänning från Gina Tricot som är slut i gult, men som finns i andra färger. Ni hittar den HÄR!

Min midsommarafton spenderades hemma hos en kompis tillsammans med ett gäng andra. Vi var totalt 10 personer och tillsammans åt vi en god lunch, körde några grenar från vår 8-kamp, lagade- och åt middag och avslutade kampen.

Jag och Emelie (på bild ovan) hade verkligen lagt manken till för att få till roliga, lite annorlunda lekar. Skulle ni vara intresserade av att veta vad vi gjorde? Nu har midsommar precis varit, men det kommer ju flera tillfällen där man kan behöva lite lek-inspiration. 🙂

Namnlöst-1
SoffaHÄR // Soffbord HÄR

Efter en lugn midsommardag som avslutades med kubb och picknick så var det idag dags för mig och Oskar att gå på soffjakt! Vi köpte ett nytt soffbord tidigare i veckan som ger ett betydligt luftigare intryck i vardagsrummet. Jag kan visa bättre bilder i veckan, men ovan ser ni i varje fall hur det ser ut!

Vi hade inte planerat att köpa en soffa idag – men så blev det! Mio har värsta rean på många modeller just nu, bland annat den ni ser på bilden. Den kostar egentligen mellan 18 och 16 tusen beroende på utförande, men är nu nedsatt 50%. INTE så dumt. Så vi slog till! Om ungefär åtta veckor levereras vår nya soffa i färgen ”Imola Nature”, det är den färgen som ni ser på bilden. Vi är riktigt nöjda!

4
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00