ANNONS

Lines mottagning

/

IMG_0377

Torsdagen förra veckan var det dags för Line, min bonussyster, att springa ut från gymnasiet och ta studenten!!! Även fast det var fyra år sen jag själv tog studenten så kan jag fortfarande minnas känslan så oerhört tydligt. Framförallt på utspringet blev jag helt PIRRIG och tårögd när Line sprang ut. Sån sjuk grej!!

Vi hade tyvärr inte jättetur med vädret, men det var i varje fall vindstilla och ganska varmt ute. Det var inga problem att gå runt utan jacka/tröja och vi klarade oss nästan helt ifrån regn. 🙂

IMG_0380

Helt obetalt så vill jag tipsa om Fat Frank’s som stod för maten på Lines mottagning! En kille därifrån stod under kvällen och gjorde pizzor som sedan slizades upp. Därefter kunde alla gäster gå och plocka pizza när de ville! Riktigt smidigt att slippa fixa allt själv och pizzorna var supergoda. 🙂

IMG_0387

Vi hade också fixat lite fat med frukt och brieost…

IMG_0385
IMG_0403

… Chips (såklart).

IMG_0422

.. Och lite andra sallader.

IMG_0424
IMG_0428

Hur fin var inte Lines klänning?! Hon var så fin, så fin <3 <3 Hon har verkligen kämpat superhårt och jag unnar henna verkligen en sommar med lugn och ro!

1
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00