ANNONS

Vid den här tiden förra året…

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.


Jag letade runt i mitt arkiv och kollade vad jag gjorde i slutet av maj förra året. Något av det roligaste med att ha en blogg är att man kan göra just det! Jag slogs av två saker: 1. Vädret var avsevärt mycket bättre, och 2. Det har gått exakt ett år sen jag tog examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Såhär skrev jag om den dagen:

OBS! Jag bytte ut originalbilderna till en annan bild som togs i slutet av maj. Som jag nämner nedan så var verkligen bilderna till inlägget extremt dåliga, haha!

Hej hörrni! Här kommer två halvkassa bilder från min gårdag, som faktiskt var väldigt viktig för mig. På vänstra bilden hade jag precis gjort mig klar för att åka till skolan, jag var SÅ nervös och fick inte till en enda bild som inte var suddig. Lilla gumman, haha! Sen åkte jag mot Karlaplan och JMK där jag pluggar för att presentera min kandidatuppsats tillsammans med Ronja. Det här var alltså det sista och avgörande steget i kandidatkursen – vi skulle dessutom få veta på plats om vi blev godkända eller inte. OCH VI KLARADE DET!!! Sån sjuk känsla!! Jag kommer inom några veckor vara nyexaminerad medievetare!

Efter skolan åkte vi till Medborgarplatsen och åt lunch & drack rosé. Vi satt där hela eftermiddagen och den sista timmen fick vi också sällskap av Oskar. Jag hade en fantastiskt bra eftermiddag/kväll och jag är oerhört stolt över mig själv. <3″

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR

Först och främst, jag älskar det linnet jag bär på bilden överst i inlägget. Jag använder det alltför sällan! Det finns dessutom i jättemånga olika färger, många mycket galnare än dessa tre. Men de känns å andra sidan väldigt bra att ha lite basfärger i garderoben.

Och vad gäller själva inlägget om min examen som jag citerade så blir jag nästan lite rörd när jag läser det. Jag skrev ingenting om detta under tiden det pågick, men vi hade extremt otur med vår handledare under skrivandet av kandidatuppsatsen. Hon var otrevlig, nedvärderande och omöjlig att göra nöjd. Hon kunde be oss ta bort 2 A4-sidor om feminismens bakgrund på måndagen, vilket vi vemodigt gjorde. På onsdagen kunde hon beskylla oss för att vi inte hade någon introducerande del om feminismen innan vi definierade postfeminism. Hon glömde med andra ord bort vad hon gett för feedback.

På examinationen (där vi bedömdes av en annan lärare än vår handledare) var vi oerhört nervösa. Vi var helt inställda på att vi inte skulle bli godkända eftersom vår handledare uttryckt det så. Det var såklart ingen rolig känsla. 🙁 Men vi fick jättebra kritik av den andra läraren, som för i övrigt var en av mina bästa lärare under MKV-kurserna. Anja Hirdman heter hon, det var verkligen en lärare jag respekterade och gillade!

0
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00