ANNONS

Veckans bakning: Vegansk morotskaka

/

IMG_9801

Förra fredagen var det 17 maj, dvs Norges nationaldag.
Vi firade ju det med mamma och hennes sambo som är norrman. Mamma frågade om jag kunde göra en morotskaka som såg ut som den norska flaggan! Jag såg då min chans att göra en vegansk morotskaka och den. blev. så. sjukt. bra. Jag måste dela med mig av receptet till er!

Jag har hämtat receptet från Fridas Vegobak, en av mina största inspirationskällor när det kommer till växtbaserad bakning. Hon dekorerade inte sin morotskaka med bär och inte heller så att den såg ut som den norska flaggan. Men det går ju såklart jättebra att göra receptet och skippa bär eller lägga dem i ett annat mönster. 🙂

IMG_9804
IMG_9811

Är du sugen på att göra den här veganska morotskakan så är det alltså Fridas blogg du ska besöka! Glöm inte kolla runt efter andra goda recept när du ändå är där. Frida är superduktig och väldigt seriös, hon skriver t.ex. att hon provat sig fram länge för att till slut kunna dela med sig av det absolut bästa receptet på vegansk morotskaka!

En direktlänk till receptet kommer HÄR! Jag följde det till punkt och pricka, men gjorde 1,5 sats i en större form än vad hon använde. 

IMG_9814

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00