ANNONS

Mathilda testar – Summering efter 4 veckor

/

5c754944528db-5c7549445294fnamnlocc88st-1.jpg

Nu har jag kört serien Mathilda Testar i ytterligare fyra veckor och jag tänkte att det är dags för en liten summering av den senaste månaden. Framförallt eftersom bloggen låg nere för väldigt många under alla de fyra veckor som jag gjort testen. Det ligger mycket tid bakom dessa inlägg, så jag vill inte att ni missar dem. 😉

Sen är jag fortsatt intresserad av era förslag på vad jag borde testa i framtiden – ge mig era bästa tips! Och vad tycker ni om konceptet, inläggens struktur och sådär? Är de roliga att läsa? Ni förstår, jag vill ha feedback helt enkelt!

Jag är tillbaka nästa onsdag med ett rykande färskt test!

Namnlöst-1
Mathilda Testar: Växtbaserad yoghurt – HÄR

IMG_9364
Mathilda Testar: Vegobullar – HÄR

Namnlöst-1
Mathilda Testar: VegMe’s kalla såser – HÄR

IMG_9627
Mathilda Testar: Risentas bönpasta – HÄR

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00