ANNONS

Helgfrukost

/

IMG_7825

För ett tag sen fick jag hem det här fantastiskt fins budet från Quorn i och med lanseringen av några nya produkter. Budet hade frukosttema och jag åt – inte helt otippat – upp budets innehåll till frukost en lördag. På vardagarna har jag alltid varit ganska dålig på att äta frukost, men på helgerna gillar jag desto mer.

Då brukar jag antingen göra bananpannkakor, äta resterna från gårdagens middag (älskar det) eller åka iväg till Gateau som ligger ett fåtal tunnelbanestationer bort. Det sistnämnda har blivit en söndagstradition för mig och Oskar de veckor vi båda kan!

IMG_7829
IMG_7828

Vad är viktigast för er på helgfrukosten? Har ni något ni ofta äter som ni kanske inte äter på vardagarna? Alltid kul att höra om andras vanor tycker jag!

IMG_7826

0
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00