ANNONS

Veckans matsedel, v. 19

/

Här kommer veckans matsedel! Följ den till punkt och pricka eller laga enstaka recept – it’s up to you. Precis som sist så har jag kompletterat alla recept med varje rätts totala kostnad, priserna på varorna kommer ifrån hemsidor som erbjuder mathandling online. 🙂 Min tanke med matsedeln är inte att pressa ner priserna så mycket som möjligt, självklart kan man äta billigare vegetarisk mat. Olika affärers priser (och extrapriser) kan såklart också påverka priserna!

Och visst ja! Jag lagar alla rätter för två personer, förutom på måndagar då jag lagar mer så det räcker till matlådor.


MÅNDAG:

img_7041
Korvstroganoff med ris – Recept: HÄR
Kostnad: 130 kr, men då har jag dubblat mitt ordinarie recept så det räcker till minst fyra måltider (och därmed flera matlådor). Jag räknade med att mjölk fanns hemma, det behövdes nämligen bara 1 dl.

TISDAG:

IMG_7965
Pastasallad med grillade filéer – Recept: HÄR
Kostnad: 133 kronor. Jag räknade med att olivolja och balsamvinäger fanns hemma. 

ONSDAG:

img_4315-1
Blomkålstacos med avocadosalsa – Recept: HÄR
Kostnad: 112 kr. Jag räknade inte med att något fanns hemma.

TORSDAG:

img_7867
Mozzarellafyllda broccolibiffar – Recept: HÄR
Kostnad: 135 kr. Jag räknade med att  ströbröd, ägg och vitlök fanns hemma.

FREDAG:

IMG_9563
 Vårig risotto – Recept: HÄR
Kostnad: 160 kronor, men du kommer få mycket ris över till framtida måltider! Jag räknade med att vitlök och buljongtärningar fanns hemma sen innan.


VECKANS TOTALA MATKOSTNAD:
670 kronor

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00