ANNONS

Dagens lista

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot och Lyko.

IMG_9195
ByxorHÄR // Tröja – HÄR


Dagens ”att göra”: Vi håller på med en tidning i skolan just nu och varje måndag har vi redaktionsmöte på förmiddagen. Det är lite långdraget, men ändå ganska kul. Efter det mötet ska jag börja klippa en TV-aktig inspelning som vi gjorde i mindre grupper förra veckan. En heldag i skolan med andra ord!

Dagens mående: Ganska utvilad, jag kom i säng i bra tid igår! Jag ska på ett kul träningspass ikväll och det gör mig också på bra humör!

Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans. 🙂

Namnlöst-1
NagelbandsoljaHÄR

Dagens tips: Den här nageloljan vill jag verkligen rekommendera! Den är åt det dyrare hållet, men gör verkligen ett bra jobb. Jag använder den dagligen på mina nagelband. Stort tips!

Dagens roligaste: Det här är kanske inte specifikt för just idag, men jag är väldigt glad över att snart gå på sommarlov. Delar av den här terminen (framförallt kursen vi håller på med just nu) har gjort det svårt för mig att leverera på bloggen. Det ska bli skönt med semester!

Dagens tråkigaste: Som ni vet så gillar jag verkligen att spendera måndagarna hemma. Det gör det lättare för mig att ligga i fas under resten av veckan. Alla måndagar jag är i skolan känns därför lite småjobbiga.

1
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00