ANNONS

Såhär använder du din Nutella bäst!

/

IMG_9221
IMG_9230

För någon månad sedan la jag upp receptet på en busenkel, hemmagjord Nutella. Den innehåller bara ett fåtal ingredienser och man slipper därmed både konstiga E-ämnen och palmolja. Den köpta produkten innehåller bara 13% hasselnötter, medans min hemmagjorda Nutella har ett nötinnehåll på ca 70%. Nu höftade jag lite, men ändå. 😉 Som om inte det vore nog så är min hemmagjorda Nutella dessutom vegansk! Den är perfekt att ha stående i kylen eller att ta med som gå bort-present om du är bortbjuden. 🙂


Och vad gör man med Nutella då? Det är gott till det mesta som är sött! Här kommer några exempel…

– Nutella-fyllda amerikanska pannkakor: HÄR

– Hallon- och chokladtårta med Nutella: HÄR

– Nutella-dipp (serveras bäst till frukt och bär): HÄR

Men gillar du att baka så har jag ett Nutella-recept som slår det mesta – mina Nutella-macarons! Förutom att receptet är balanserat och ger bra macarons rent tekniskt så är Nutellan magisk som smaksättning. Följer du mitt recept ordentligt så är jag helt övertygad om att era macarons kommer blir superfina! Det är egentligen inte svårt att göra dem, det gäller bara att vara petnoga.

Ni hittar receptet på mina Nutella-macarons HÄR!

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00