ANNONS

Helgens planer

/

Inlägget innehåller en  reklamlänk/adlink från NA-KD.

Namnlöst-1

I och med att man var ledig i måndags så har den här veckan gått väldigt snabbt! Jag har än så länge inte så mycket fredagsfeeling, men det kommer nog. 🙂 Såhär ser mina planer ut!

FREDAG: Efter ett träningspass på förmiddagen ska jag iväg till skolan för att sitta i kontrollrummet när några i min klass spelar in radio/podd. Jag sände häromdagen vilket var kul, men en del av uppgiften är helt enkelt att vi ska rodda åt en annan grupp också. Efter det hörrni, då ska jag och Andrea göra en sååååå rolig grej. Jag är SÅ taggad!! Jag vet inte om jag får säga så mycket mer än så…

Kvällen kommer spenderas med henne, Anna, Elsa och bubbel! Mycket trevligt. 🙂

LÖRDAG: Stora delar av dagen kommer gå åt till en än så länge hemlig aktivitet med Oskars familj. Vi ska ses mitt på dagen och umgås även under kvällen. Spännande!

Namnlöst-1
Vita bootsHÄR

SÖNDAG: Jag har inte större planer på söndagen – precis som jag gillar det. Jag skulle vilja hinna svänga förbi några butiker och leta efter ett par skor. Jag har letat med lykta efter ett par vita boots med klack, men inte hittat några som jag tycker känns 100% rätt. Dessa från NA-KD valde jag bort då jag inte gillade klacken, men nu ångrar jag mig grovt. Nu är de slut i min storlek och jag hittar inga vita klackar alls! Jag har bevakat storleken, så förhoppningsvis kommer de in igen. 🙂

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00