ANNONS

Siggesta Gård

/

IMG_9170
IMG_9173
Namnlöst-1

Min 25-årspresent till Oskar var en övernattning på Siggesta Gård på Värmdö! Han trivs verkligen i lantliga miljöer och mår som bäst av lugn och ro, så jag tänkte att det var skulle falla honom i smaken. 🙂 Jag lyxade till det genom att boka sviten, den låg en bit bort från resterande delen av gården i ett eget litet hus. Det var en omgjord smedja som var helt fantastisk!

IMG_9176
IMG_9195
IMG_9177
IMG_9194
Namnlöst-1
IMG_9178

Såhär fin matsal fanns det även i rummet! Det var såna kontraster i ljuset att det var svårt att få till riktigt högkvalitativa bilder, men vi försökte i varje fall. 😉

Många av Siggestas aktiviteter sker utomhus och såhär års hade inte allt hunnit dra igång för säsongen ännu. Men när vi kom fram till gården runt 13.30 åt vi en supergod brunch, efter det gick vi till vårt hus och landade lite. Sen svirade vi om till träningskläder och gick ut på en promenad längs en vandringsled som Siggesta har marerkat ut. På vägen hälsade vi på gårdens alpackor som var såååååå söta, ville bara ta med dem hem!!

Namnlöst-1

Efter en solig och härlig promenad gjorde vi oss i ordning för kvällen, sen promenerade vi bort mot gården för middag. Jag åt en jättegod jordärtskockssoppa med picklade kantareller! Vi gick sen hem till Smedjan igen, jag hade köpt med mig våra favoritchips och några burkar Coca Cola. Vi bytte om till morgonrockar, tände mysig belysning och kollade ikapp Paradise Hotel och Ensam Mamma Söker – två av våra favoritprogram, hehe. Det låter kanske inte mycket för världen, men det var extremt skönt och precis vad vi behövde!

Efter en god frukost så lämnade vi Siggesta runt 12.00 igår. Vi var väldigt nöjda med allt ifrån restaurangpersonal till miljön på gården. Jag tycker verkligen ni ska ta er hit om ni får möjlighet, antingen för att fira något särskilt eller bara för att slappna av!

1
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00