ANNONS

Klong x 2

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Cervera.

Det här inlägget la jag upp i samband med att bloggen flyttades och jag är osäker på om alla kunde se det. Så jag lägger upp det igen, helt enkelt! 🙂

IMG_8884
IMG_8886
IMG_8891
IMG_8890
Rund ljusstake – ”Gloria”: HÄR // Ljusstake på fot – ”Vesper”: HÄR

Sen jag flyttade hemifrån har jular och födelsedagar blivit jättebra tillfällen att önska sig sådant till hemmet man kanske inte annars hade unnat sig. I vardagen finns kanske inte de ekonomiska förutsättningarna att köpa lite lyxigare inredningsdetaljer, det kan ju födelsedagar därför vara perfekta för! I år önskade jag mig saker från Klong – ett märke jag tror många av er känner till sedan tidigare.

Av Andrea och Gustav fick jag (och Oskar) den jättefina ljusstaken som har produktnamnet ”Gloria”. Den finns i två storlekar och vi har den mindre, den är 36×33 cm. Den står vanligtvis i fönstret bredvid mitt skrivbord och funkar lite som en lampa. Superfin är den! Den andra ljustaken fick jag av mina kusiner, den är väldigt klassisk i modellen och står just nu på vårt vardagsrumsbord. Men den passar nästan överallt och har därför fått flytta runt lite!

Cervera är en av återförsäljarna av Klong, ni hittar hela deras sortiment HÄR!

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00