ANNONS

Vilken är min favorittyll?

/

Namnlöst-1
Tomte-cupcakes: HÄR // Fridas födelsedagstårta: HÄR

När jag bakar så använder jag mig oftast av två olika sorters tyllar. En av mina två favoriter är en öppen stjärntyll från Wilton som heter 2D. En öppen stjärntyll ger ett jättefint, rosliknande mönster. Det passar på både cupcakes och tårtor!

Namnlöst-1
Saftig äppelkaka: HÄR // Hjärtformade bakelser: HÄR

Det andra är en stängd stjärntyll och den är minst lika användbar! Den är, enligt mig, finast att göra toppar av som på bilderna ovan. Allra finast resultat får du med en riktigt stor tyll, jag använder modellen 6B från Wilton!

0
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00