ANNONS

Avsnitt 240. Puss & kram, skumbanan

/

skarmavbild-2017-03-21-kl.-22.03.01

Fem år, 240 avsnitt, otaliga skratt och några tårar senare så knöt vi igår ihop säcken med vårt allra sista poddavsnitt. Det känns redan tomt och jag har redan flera saker jag hade velat ta upp i nästa veckas avsnitt, om det nu hade funnits ett sådant. Samtidigt har jag, liksom många av er, nog hunnit vänja er lite vid tanken vid det här laget. Och i hela min kropp känns det här som rätt beslut just nu. Jag är orimligt stolt över podden och exakt med den känslan i magen känns det bäst att avsluta.

För första gången någonsin ska jag och Andrea få chansen att vara enbart vänner, inte kollegor eller ”affärspartners”. På ett sätt känns det som ett misslyckande att vi ger upp vår duo, under många år såg jag tydligt framför mig hur vi skulle bygga imperium tillsammans. Liksom Hannah och Amanda skulle vi expandera vårt varumärke och vårt relation skulle aldrig, aldrig nånsin ta skada av detta. Och det antyder jag inte heller att den har gjort ännu, om något så tror jag bara den hållit oss samman mer. Att vi inte gled ifrån varandra alls efter studenten, trots att vi alltid bott (i Stockholmsmått) ganska långt ifrån varandra har vi podden att tacka för. Men jag är rädd att vår vänskap så småningom hade kunnat ta skada om vi bara hade fortsatt med en podd ingen av oss riktigt brann för längre.

DSC07425
Dsc07409

Nu när podden inte kommer släppas varje tisdag längre så kommer jag antagligen ha ett större behov av att dela med mig av personliga tankar här i bloggen. Stora, små, viktiga eller oviktiga – jag tror ni kommer få se mer av allt sånt, helt enkelt. Och om NI vill dela med er av tankar, har någon fråga eller vill veta mer om något så finns jag alltid tillgänglig här. Andrea finns kvar på sina kanaler, Facebook-gruppen finns kvar och alla avsnitt kommer ligga kvar.

Och med de orden tänkte jag runda av. Tack för att ni varit världens finaste, mest hängivna bekanta/poddlyssnare fulla av kärlek och Katarina Wennstam-pondus (!!). PUSS OCH KRAM, SKUMBANAN <3 

0
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00