ANNONS

Avsnitt 238. Bikten!!

/

IMG_6012

Ett av våra mest uppskattade koncept under poddens gång har länge varit bikten, det går helt enkelt ut på att vi läser upp era pinsammaste historier Det är sjukt roligt att spela in och förhoppningsvis lika kul att lyssna på för er! 🙂

Det här är ju dessutom det näst sista poddavsnittet vi spelar in, det allra sista har vi studiotid för på fredag. Det känner oerhört bitterljuvt… Att jag klippt mitt allra sista poddavsnitt känns också bitterljuvt. Men så är det ju när man bryter en lång vana. Men alla avsnitt, liksom Facebook-gruppen, kommer finnas kvar. Och på fredag spelar vi in ett avsnitt som jag tror kommer bli jättebra!

1
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00