ANNONS

Tillbakablick: Paris

/

Nu när det börjar gå mot kallare tider kan jag inte hjälpa att börja titta tillbaka på resor jag gjort när det var lite varmare ute… 😉 I våras var ju jag, Oskar, Tobbe och Hannah i Paris till exempel! Det var strålande väder och vi hade det riiiktigt bra. Rosé, goda vänner och god mat, mer än så behöver man nästan inte! Vi bodde på hotell Trinté Haussmann som ligger i Monmartre, rummen var superfräscha och kostar runt 1200 kr/natten. Tips om ni ska till kärlekens stad!

En av mina absoluta favoritbilder på mig och Oskar! <3 Och mitt hår var riktigt snyggt här, snart ska jag klippa det kort igen.

Resans bästa lunch åt vi på Daroco, jag har ätit både pasta och pizza där men pizzorna är absolut bäst. Supercool lokal och prisvärd mat, hit måste ni gå! Funkar för både lunch och middag.

Puss! Visst stör det mig att det är så mycket folk i bakgrunden, men jag är väldigt glad över den här bilden ändå! 😉

En dag avnjöt vi en härlig picknick framför Eiffeltornet! Vi drack Mimosa’s, åt baguette, ost och bakverk. Livet på en pinne! Och återigen strååålande sol.

En kväll åt vi middag på den kända restaurangen Kong, vi valde att vänta drygt en timme i baren för att få sitta på övervåningen. Men det kändes helt och hållet värt det, nedervåningen var verkligen inget märkvärdigt. Maten var grym, så för att få en lika bra helhetsupplevelse skulle jag rekommendera era alla att vänta!

Sista dagen åt vi brunch på Ralph’s innan vi rörde oss mot flygplatsen. Något dyrt och man fick alldeles för mycket mat, haha! Ingen av oss orkade ens röra vår sista rätt och det kändes såklart inte roligt. Men allt smakar superbra och miljön är väldigt mysig!

Nu saknar jag Paris lite. 🙁 Men nästa resa går inte till en stad jag redan besökt, just nu står både Italien och Island högre upp på min lista! Har ni något resemål ni drömmer om lite extra? 

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00