ANNONS

Helgens planer

/

Img 7437
Img 7466
Rutig kavaj
HÄR 

Först och främst – kavajen ovan är ”restockad” och finns i alla storlekar nu! Den kommer från Molly Rustas kollektion från Bubbleroom och kommer antagligen inte komma in igen efter detta. Så passa på, jag älskar min! Men nu över till min helg…

FREDAG: Idag kan jag för första gången på länge gå på HEAT-klassen på gymmet, ofta poddar jag & Andrea på fredagsförmiddagar så jag missar den. Efter HEAT:en ska jag hem och baka bullar, hur mysigt låter inte det? Nästa vecka är det kanelbullens dag och jag kommer självklart komma med några goda recept! Kvällen blir lugn och förhoppningsvis ganska tidig. 🙂

LÖRDAG: På morgonen/förmiddagen ska jag och Rebecka gå med Olivia på hennes gymnastik, varken pappa eller Ann kan nämligen. Det ska bli väääldigt kul, jag hoppas att vi inte distraherar henne för mycket! På kvällen ska vi fira världens bästa mamma som fyller år, då samlas släkt och familj hemma hos dom för middag och fika. <3

SÖNDAG: På söndag har jag inga planer förutom att pappa & co kommer över på bullfika på eftermiddagen. Sen hoppas jag få nån timme över för att planera nästa vecka lite kort, jag gillar att ha koll på måndagens schema redan i förväg!

0
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00