ANNONS

4 st höstkappor

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Nelly.com

 5baa29418df48 5baa29418dfa2namnlost 1.jpg
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR

Jag kan omöjligen vara den enda som är på jakt efter en snygg höst/vinterkappa just nu? Jag är ju inte så lång, så problemet jag alltid har är att dom flesta modellerna blir för långa. Jag vill gärna att den går en bit ner på benen, men inte ner till anklarna. Sen faller jag oftast för de varianterna som är lite mer crazy, typ 1an och 3an i collaget ovan. Men det jag egentligen behöver är ju snarare en enkel, svart modell att bära varje dag.

På Nelly.com hittade jag i varje fall dessa fyra snygga kappor, den jag är mest sugen på är 4an. Jag gillar att man kan knyta den i midjan, samt att den har hyfsat hög krage!

2
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00