ANNONS

Sommarresumé – Augusti

/

 5b97e45d619cd 5b97e45d61a26namnlost 1.jpg
I början av augusti så var jag uppe i Mjösjöby med Rebecka, Oskar och Filip. Vi åt goda middagar vid vattnet…

Hemmagjord jordgubbslemonadHÄR 

Jag gjorde en supergod (och väldigt enkel!!) lemonad…

Och njöt av de vackra miljöerna. Det var sex härliga dagar! Mitt sommar-paradis! <3

Img 6922
Efter vi kommit hem från farfar så började rutinerna smyga sig på igen, men inte mig emot. Jag införskaffade en ny kalender som jag i dagsläget inte skulle klara mig utan. Jag gick över till digital kalender under en period, men jag trivs så mycket bättre såhär!

Img 6985
Halloumibiffar med morot och vitlökHÄR

Det som fick runda sommarens semester var en helgvisit till Frida och Julias landställe, där lagade jag bland annat dessa godingar. Ett av mina mer populära recept, vilket jag förstår. 🙂 Förutom att äta god mat så åkte vi vattenskidor, badade och tränade!

Img 7086
Img 7075
Sen var det dags för Olivia att fylla fyyyyra hela år! Hon fyller år den 18e augusti och lillasyster Alicia var beräknad till den 21a, så vi var alla lite nervösa över att det skulle krocka. Men hon fick sin födelsedag ifred…

 5b7e5dba60991 5b7e5dba609dcnamnlost 1.jpg
… För lillan var punktlig och kom på den dag hon var beräknad! Årets bästa dag!!

Img 7192
I slutet av augusti gjorde jag även den här Frost-tårtan till Olivias kalas. Har ni missat den så finns inlägget HÄR!

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00