ANNONS

Q/A – Jag svarar på era matfrågor

/

Img 7527
Img 7534
Soltorkade tomaterHÄR

Q: Funkar det att ha olivoljan i kylen? Berättade för min syster att jag ville prova detta receptet men hon sa att hon hade för sig att olivolja kan stelna lite i kylen? Hur har det funkat för dig?
A: Hej! Jamen precis, till min stora förvåning så stelnade oljan lite i kylen. Jag visste inte om att det blev så. 😛 Men den tinade igen på ca en kvart i rumstemperatur, så se bara till att ta ut tomaterna ur kylen lite innan du ska använda dom!

Img 7048
Färsfyllda piroger HÄR 

Q: Finns det något man kan byta ut ägget mot för att göra dom veganska? Låter så gott och hade jättegärna provat om det inte hade varit för ägget…
A: Självklart, det går jättebra att skippa ägget! Det enda ägget bidrar med är lite glans på ytan, jag tror säkert du kan fästa kanterna med lite vatten bara. 🙂

Img 7571
Quorn-enchiladas – HÄR 

Q: Ser så gott ut!! Hur funkar den att ha i matlåda tror du?
A: Ja – absolut! Oskar har haft just det här i matlåda både onsdag, torsdag och fredag. 😉 Det enda man behöver fixa kvällen innan är lite grönsaker, de brukar inte hålla sig färska så länge när de redan är upphackade.

Img 7233
Hemmagjorda quornpinnar HÄR 

Q: Om du bara hade fått äta en rätt för resten av ditt liv (inga förändringar, det går alltså inte att välja hambrugare för att det ”går att variera så mycket”) i alla fall till lunch och middag – vad hade du valt?? PS. Jag hade med handen på hjärtat valt dins f*iskpinnar med mos och remouladsås, satan vad goda dom var!!
A: Vilken otrolig komplimang att ”din” rätt är ett av mina recept! Tack! 😀 Om jag tänker med smaklökarna och struntar i vilka näringsämnen jag ev. inte kommer få i mig… så skulle jag välja lasagne!

0
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00