ANNONS

Helgens planer

/

Inlägget innehåller en reklamlänk från Gina Tricot. 

Dsc07203
TröjaHÄR

Hej på er! <3 Jag vill inleda det här inlägget med att säga tack till alla mina trogna läsare som är inne och läser varje vecka. Jag ser tydligt på min Google Analytics att mina sidvisningar är väldigt höga i förhållande till mitt antal unika besökare, det betyder att många av er som läser min blogg är inne här flera gånger i veckan. Tack för det – och kul att ni verka gilla innehållet!

Men nu över till min helg. 🙂 Det är fredag och idag ska jag ha redovisning i skolan, samt podda. Emelie har blivit sjuk så hennes ”Halv åtta hos mig”-middag ikväll har ställts in. 🙁 Så mina planer för ikväll är i nuläget ganska ovissa! På lördag ska jag umgås med pappa, Ann, Olivia och Alicia i Vällingby, det är nämligen vissa uppträdanden där som en viss lillasyster gärna vill se. På kvällen ska jag hem till Oskars mamma på middag, då står jag för efterrätten. Så håll utkik här i bloggen för ett gott och höstigt recept!

Söndagen är än så länge oplanerad, så planerar jag att hålla det. Jag har en inlämning i skolan på måndag som jag antagligen inte kommer hinna ta tag i ordentligt förrän på söndag. Den är dock inte så stor, så jag löser nog det!

Har ni en härlig helg framför er?

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00