ANNONS

Halv åtta hos mig

/

 5ba1f70d6f471 5ba1f70d6f4c0namnlost 1.jpg

Något som förenklar hösten jättemycket för mig är att ha saker att se fram emot, stora som små. Här kommer jag med ett superbra hösttips till er som behöver lite extra uppmuntran såhär i mörkare tider! Jag och ett gäng tjejkompisar (vi är totalt 5 stycken) ska under hösten styra ihop varsin ”Halv åtta hos mig”! Detta innebär att varje person lagar en trerätters middag som man sen bjuder gästerna på. Man får helt fria händer och får lägga hur lite, eller hur mycket pengar man vill på maten.

I TV-programmet med samma titel poängsätts varje middag för att en vinnare sen ska kunna koras, men vi har valt att skippa poängsystemet. Det känns inte nödvändigt att nån ska behöva komma sist, själva poängen med middagarna är ju att ses och umgås allihopa. Däremot kommer varje person köpa en present för 100 kr till en vinstpott. På sista middagen diskuterar vi fram vinnaren av alla fem middagar och denne får alla presenter!

Hur kul idé är inte det här?! Jag ska faktiskt på första middagen imorgon hemma hos Emelie – späääännande!

0
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00