ANNONS

10 rätter utan substitut

/

Q: Hej Mathilda!
Dina recept inspirerar & uppskattas så EXTREMT mycket och gör vardagsmaten så mycket enklare för en som vill äta en mer vegetarisk kost. Dock skulle jag gärna vilja se mer recept utan halvfabrikats substitut, så som sojafärs, oumph eller quornbitar. Jag vill nämligen äta mer vegetariskt för det är billigare, men med substitut är det nästan lika dyrt, om ibland inte dyrare. Så istället för en quornfärssås så kanske du kan göra en grönsakssås eller linssås? Förstår du hur jag menar?
Massa kramar

A: Tack så jättemycket, inga komplimanger är bättre än dom här! <3 Jag har förklarat det här flera gånger tidigare (men jag fattar att man lätt kan missa det), men jag försöker alltid göra så utbudet möter efterfrågan här i bloggen. Många av er vill ha fler recept med substitut för att det är smidigt, många av er vill å andra sidan ha mindre substitut. När jag får tid över ska jag sortera upp recepten i olika kategorier så ni enklare kan hitta det just du söker! Tills vidare kommer här 10 stycken recept helt utan substitut, hoppas du hittar något du gillar. 🙂 Kram!

Img 7383
Recept: HÄR

Img 7163
Recept: HÄR

Img 7011
Recept: HÄR

Recept: HÄR

Recept: HÄR 

Recept: HÄR

Img 4265
Recept: HÄR 

Recept: HÄR 

Recept: HÄR 

Recept: HÄR 

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00