ANNONS

4 recept – Veganska och asiatiska

/

 5b9fa9092b542 5b9fa9092b5a5namnlost 1.jpg

Många av de rätter jag lägger upp här i bloggen är veganska, och är dom inte det så går det i 9/10 fall alltid att göra dom det. Så länge man byter ut mejeriprodukter mot veganska alternativ och liknande. Det enda undantaget är rätter som innehåller ägg, det blir något knepigare. Men det här inlägget ska fokusera på fyra recept som är veganska från början! Något annat de har gemensamt är att de är asiatiskt inspirerade när det kommer till ingredienser och tillagningsmetod. 🙂

DUMPLINGS MED TVÅ SORTERS SALLAD
Recept: HÄR

ASIATISKA VEGANBULLAR MED RÖD CURRY
Recept: HÄR 

Img 7310
YAKINIKU PÅ PULLED BEANS
Recept: HÄR

Img 7408
SOJAWOK MED VEGANSTRIMLOR
Recept: HÄR

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00