ANNONS

Söndagsoutfit

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot, Cubus och Stella McCartney

 5b9cbf7a44b0e 5b9cbf7a44b59namnlost 1.jpg
Jacka – HÄR // Polotröja – HÄR // – Väska – HÄR

Kommer ni ihåg att jag la upp bild på den här jackan från Gina Tricot för några veckor sedan? Det var en produktbild och jag har inte fått användning för den förrän nu när det är lite kyligare ute. Men jag är i varje fall OERHÖRT glad över att jag köpte den, jag tycker den är riktigt snygg! Den känns dessutom väldigt varm, jag tror jag kommer kunna bära den under större delar av vintern också. Under jackan bär jag ännu ett nyinköpt plagg, det är en orange/brun polotröja från Cubus! Även den hoppas jag få mycket användning för i höst, det känns verkligen som en höstig färg. 🙂

5
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00