ANNONS

Recept: Iskaffe med vaniljsmak

/


Det enda jag velat dricka nu under sommaren har i princip varit iskaffe eller islatte, men det sistnämnda är desto lättare att göra hemma. Och det här är verkligen inget revolutionerande recept, det är superbasic. Men såhär har jag i varje fall gjort mitt egna iskaffe hemma och fått ett jättebra resultat!


DU BEHÖVER (till 8 glas):
– 8 koppar nedkylt, svart kaffe
– Mjölk eller tycke och smak, men mer än vad du annars tar
– 3 msk vaniljsocker

SÅHÄR GÖR DU:
Blanda ner mjölk och vaniljsocker i det nedkylda kaffet, förvara sedan i kylen tills du ska dricka det. Skaka om flaskan innan du häller upp iskaffet i glas så att vaniljsmaken fördelas jämt – och glöm för guds skull inte isen!

2
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00