ANNONS

3 st poddavsnitt ni borde lyssna på

/


Poddar, ljudböcker och andra ljudformat är ju verkligen optimalt såhär på sommaren. Minsta möjliga ansträngning och det finns hur mycket som helst att välja mellan! Jag lyssnar på ganska många poddar, men i det här inlägget tänkte jag tipsa om tre specifika avsnitt från olika podcasts som jag vill pusha lite extra för. 🙂

Sommar i P1 – Katarina Wennstam
En av mina absolut största förebilder är sommarvärd i år – inte helt otippat var avsnittet suveränt. Jag råder er alla att lyssna på hennes avsnitt som handlar om kvinnobrott, när mord på kvinnor blir till smaskigt skvaller och kvinnoförtryckande strukturer.

P3 DokumentärLockerbieattentatet
I slutet på 80-talet kraschar ett kommersiellt flyg med drygt 250 personer ombord över den lilla staden Lockerbie. Kraschen visar sig ha orsakats av en bomb och samtliga ombord på planet, samt 11 (om jag inte minns fel) personer på marken avlider. P3 levererar alltid väldigt högkvalitativa poddar och det här avsnittet var väldigt gripande!

P3 MusikdokumentärBeyoncé, mysteriet från Houston
Även musikdokumentärerna från Sveriges Radio håller hög kvalitet och jag älskar deras nya koncept som berättar om kända artister. Vart kommer dom ifrån, hur upptäcktes dom etc etc? Avsnittet om Beyoncé var superbra, likaså är alla andra. Dom har bland annat gjort andra avsnitt om Zara Larsson, Justin Bieber, Rihanna och Oskar Linnros!

1
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00