ANNONS

Desenio – Coast to Coast

/


En gammal favorit är tillbaka som annonsör här i bloggen, jag pratar såklart om Desenio. Det är ju alltid kul med nya posters i hemmet, med så små medel kan man förändra hela känslan i ett rum. Den här gången vill jag tipsa om att Desenio har släppt en ny studiokollektion – Coast to Coast! Kollektionen är resultatet av en resa genom USA – från Miami via LA till Palm Springs. Motiven är en blandning av designdistrikt och art deco-stil till palmer, hav och pasteller, tanken är att varje kollektion ska vara en hyllning till den utvalda platsen. Och vad passar bättre nu när jag befinner mig i L.A att visa upp hur jag valde att kombinera posters från just den här kollektionen?

Är ni sugna på att få mer insikt i hur arbetet med den här Coast to Coast-kollektionen har gått till så borde ni kolla in den ”behind the scenes”-film som dom har skapat. Jag själv tycker det här är en jätterolig idé och det slutgiltiga resultatet blev ju hur bra som helst!


Jag älskar de posters i kollektionen som har inslag av rosa, det bidrog med en rolig och somrig touch i vårt sovrum. Hur snygg är exempelvis inte Tropics-motivet här ovan? Här hittar du denna snygga poster!

Nu kommer vi till det bästa – jag har såklart en rabattkod åt er! Med koden ”25MATHILDA” får ni 25% på alla posters hos Desenio mellan 19-21a juni. Observera att koden inte gäller på ramar eller handpicked-/collaboration posters. Så passa på att shoppa loss på alla Coast to Coast-posters nu, här hittar ni kollektionen i sin helhet!

1
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00