ANNONS

Bananpannkakor: Den perfekta helgfrukosten

/


Det finns verkligen få saker jag så gärna äter till frukost på vardagar eller helger som bananpannkakor. Det är mättande, lagom sött och lätt att variera. Ibland slänger jag ner lite kakao i smeten, ofta gör jag dom mer mättande genom att addera havregryn. Ibland serverar jag dom med jordnötsmör och banan, ibland färska bär, ibland Nutella. Det beror på mitt humör helt enkelt! 🙂 Det här receptet räcker till en person om man äter frukost, men snarare två om man bara är ute efter ett lättare mellanmål!

DU BEHÖVER (till 1-2 personer):
– 1 st banan
– 2 st ägg
– 1 dl havregryn
– Valfritt: 1 tsk vaniljsocker & 1 liten nypa salt

1. Mosa eller mixa samman alla ingredienser med en gaffel, en stavmixer eller någon slags matberedare.

2. Stek i olja på låg-mellanhög värme. Min spis går från 1-9 och jag har aldrig värmen högre än på 5an, då kan dom lätt brännas vid.

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00