ANNONS

Avsnitt 204. Bästis, bubbel och bröd

/


Och så var det dags för ännu ett poddavsnitt! 🙂
Den här veckan pratar vi om vuxenlivet och vad vi egentligen vill bli ”när vi blir stora”. Världen går under och miljontals lever i fattigdom – är det verkligen rimligt att utbilda sig inom medier och reklam då? Ett yrke där man verkligen kan göra skillnad är ju läraryrket, det märkte både jag och Andrea under gymnasiet där vår fantastiska handledare Louise spelade en väldigt stor roll för oss. När vi tog studenten var det nästan framförallt henne som jag skulle sakna! I veckans avsnitt ringer vi därför upp Louise för att säga tack för all tid och allt tålamod. <3 Glöm inte lyssna!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00