ANNONS

Avsnitt 201. Bakisångest & ny era

/

Hej gänget! Nu är det dags för podd igen och denna veckans avsnitt inleder vi med att prata om Andrea’s breakup. Det kommer ingen saftig historia, för det finns ingen. Men hon berättar helt enkelt om situationen, hur hon mår och sådär. Jag låter smått arg i samband med att vi pratar om det här och jag vill såklart inte att någon ska ta illa upp egentligen. Men samtidigt; Andrea är min bästavän och hon går igenom den största krisen i sitt liv hittills, samtidigt har hon haft trådar på Twitter, ryktesspridning i kommentarsfältet och folk som ställer framfusiga kommentarer om något som hon uppenbarligen inte vill prata om ännu. Offentlig eller inte, i ett breakup är vi alla i exakt samma sits.

Lyssna på avsnittet så förstår ni sammanhanget mer! Kram på er <3

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00