ANNONS

Veckans planer

/

Hej hörrni! Hoppas helgen varit bra – förutom att jag var ganska bakis i lördags så är jag väldigt nöjd med min helg. Jag var bland annat på en riktigt bra brunch i lördags som det kommer upp bilder på senare idag! Men nu är det ny vecka och nya tag, här kommer veckans schema:

MÅNDAG: Jag kommer vara i skolan under dagen och efter det åker jag hem för att redigera en vlogg jag spelade in i fredags, förbereda lite inlägg och sådär. Ikväll är det, som vanligt, dags för HEAT så jag måste vara noga med att dricka ordentligt under dagen!

TISDAG: Under dagen ska jag hjälpa Rebecka med hennes gymnasiearbete, jag tror hennes deadline närmar sig och jag tror helt enkelt hon vill ha lite assistans. Nu var det ju några år sen jag skrev mitt eget GY-arbete, men jag har skrivit flertalet uppsatser (inklusive B-uppsats) på universitetet som jag kan dra nytta av. På kvällen ska jag på jobbigaste passet; Grit Strength… Det är 30 minuter superjobbig träning, efter det passet är man helt slut.

ONSDAG: På förmiddagen har jag seminarie och på eftermiddagen måste jag skriva på min hemtenta – en riktig pluggdag med andra ord. Wish me luck!

TORSDAG: Ännu mer plugg står på schemat! Jag och Ronja ska ses och plugga, även fast vi inte skriver om samma grejer så kan det vara skönt att kolla igenom formaliat med varandra och så. På kvällen ska jag och pappa på boxning på Sats, det har blivit en tradition som jag trivs väldigt bra med. Det är såååå kul!

FREDAG: Precis som (nästan) alltid så börjar jag fredagen med poddinspelning, bästa timmen på veckan. <3 Efter det ska jag och Andrea på HEAT tillsammans och efter lite jobb på eftermiddagen/kvällen så ska jag, Oskar, Tobbe och Hannah iväg på sen middag. Klockan 22.15 har vi bord på den så omskrivna restaurangen L’Avventura och jag är sååå taggad!! Det gör mig inget att vi har bord sent, då kan man ses innan och ta ett glas vin och äta lite snacks. Jag återkommer såklart med en recension efteråt!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00