ANNONS

Mysterybox från Quorn

/

Igår fick jag hem världens roligaste bud från Quorn, nämligen en Mysterybox! Tanken var att jag skulle få hem en låda med ett recept, samt alla ingredienser som krävdes för att göra just den rätten. Och dom här buden är verkligen dom allra bästa att komma hem till, finns det något bättre än mat liksom? Dessutom hade dom gjort det så fint och skrivit små lappar på vissa av grejerna som var lite ovanligare. Jag antog såklart den här utmaningen och rätten jag skulle laga var en Thai grön curry med Quorn!

 
Det här receptet tog något längre tid att göra än många av mina andra rätter, men då gjorde jag å andra sidan själva curryblandningen from scratch, det har jag faktiskt aldrig gjort förut. Dessutom var det kul att följa ett recept, jag gör trots allt inte det så jätteofta utan brukar vanligtvis höfta med mängderna. Men det var verkligen inget svårt recept att lyckas med och det finns att hitta på deras hemsida, direktlänk till receptet kommer här: https://www.quorn.se/recept/thaigryta-med-gr%C3%B6n-curry-och-quorn

Såhär blev mitt resultat – vad tycker ni? Det här slank ner snabbt kan jag säga, tusen tack Quorn för det här superroliga budet!

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00