ANNONS

Halloumifajitas

/

Få rätter gör jag lika frekvent som just den här – jag pratar såklart om mina halloumifajitas. Löjligt gott och löjligt enkelt! Jag har lagt upp bilder och recept på den här rätten tidigare, men aldrig har jag tagit riktigt bra bilder i dagsljus. Det förtjänar den här vardagsräddaren! 😉 Precis som med många av mina rätter så kan man addera vilka grönsaker man vill, men jag kan lova er att just den här kombon blir väldigt, väldigt bra.

TILL TVÅ PERSONER BEHÖVER DU:
– Ett paket halloumi
– En röd paprika
– 6-8 st champinjoner beroende på storlek
– En gul lök
– En påse kryddmix; ”Fajitas”
– 8 st mini-tacobröd
– Guacamole, helst hemmagjord
Valfritt: Tacochips

1. Skiva paprika, lök och champinjoner i strimlor. Fräs i olja tills grönsakerna mjuknat och svampen har krympt i storlek, häll sedan över på en tallrik tills vidare.

2. Skär halloumin i strimlor, stek även denna till önskad stekyta i en stekpanna med lite olja.

3. Häll tillbaka grönsakerna i stekpannan tillsammans med halloumin, ha i påsen med kryddmix och ca en hav deciliter vatten. Blanda noga och låt puttra på låg värme i någon minut.

4. Servera den färdiga fyllningen i tacobröd, toppa av med en klick guacamole och lite tacochips!

3
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00