ANNONS

Andrea’s lanseringsevent

/


I och med att Andrea’s kollektion släpptes igår så hölls det även ett lanseringsevent och den här gången höll vi till på Sally Voltaire & Systrar som ligger i Åhléns City. Jag har aldrig varit där tidigare så det var väldigt kul att testa ett nytt ställe! SJÄLVKLART bar jag en blus från kollektionen som jag fullkomligt älskade, den passade väldigt bra att dressa ner lite till svarta detaljer. Du hittar blusen HÄR!

En av anledningarna till varför jag inte besökt Sally Voltaire & Systrar tidigare är för att jag varit ganska skeptisk om jag ska vara ärlig. Och självklart kan jag inte stå till svars för hela menyn, men den linssoppa på kokosmjölk som jag beställde in var stööört god. Jag blev riktigt positivt överraskad!


Blus – HÄR // Keps – HÄR

Jag har ju berättat tidigare om hur fin jag tycker att den här kollektionen är och jag blev så grymt stolt över Andrea igår. Överallt på hela Åhléns satt skyltar med hennes ansikte på – bara att hennes egendesignade kläder finns att köpa där är sjukt stort. Vilken jävla tjej alltså! <3 <3 Ikväll ska vi ut och fira med dinner & drinks!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00