ANNONS

Andrea’s andra kollektion!!

/

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NA-KD.

Dagen är kommen då min allra bästa vän i hela vida världen släpper kollektion nummer två tillsammans med NA-KD! Wihoo!! Den här kollektionen faller mig jättebra i smaken, jag älskar volanger på både överdeler och underdelar. Här nedan ser ni tre av mina personliga favoriter från den här kollektionen! Hela kollektionen hittar ni här: LÄNK.


1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – Topp: HÄR & Byxor: HÄR

Min kod hos NA-KD är fortfarande giltig så är ni sugna på att shoppa nånting från Andrea’s kollektion så är det ”MATHILDA-20” ni ska använda, den koden ger er alltså 20% rabatt på ett helt köp!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00