ANNONS

Superenkel röd curry med quorn

/

Här kommer en riktig vardagsräddare, nämligen röd curry-gryta med quorn och dina favoritgrönsaker. Jag serverade rätten med ris, krossade jordnötter och lite pressad lime Löjligt gott!

TILL TRE PERSONER BEHÖVER DU:
– Ris till 3 personer
– 5-6 st quornfiléer
– 2 st burkar kokosmjölk (det blir mycket sås)
– 2 msk röd curry-pasta
– 1 msk mango chutney
– 1 st tärning med grönsaksbuljong
– Valfria grönsaker, jag använde; 1 st röd paprika, 1 gul lök, ca 15 st haricot verts, 1 st vitlöksklyfta
– 1,5 dl krossade jordnötter
– 2 st lime

SÅHÄR GÖR DU:
1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Hacka grönsakerna smått, fräs i en stekpanna tills som mjuknat. Ställ sedan åt sidan.

3. Skär quornfiléerna i mindre bitar. Stek i olja och ha sedan ner kokosmjölken, addera currypasta, mango chutney och buljongtärningen när du ser att kokosmjölken blivit varm. Låt puttra i några minuter, smaka av och ta bort från värmen.

4. Servera den röda curryn med ris, de stekta grönsakerna och lite hackade jordnötter på toppen. SÅ god vardagsrätt!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00