ANNONS

4 favourites 4 spring

/

1an // 2an // 3an // 4an

Jag älskar att NA-KD har fått in så mycket vårkläder, jag är så ruggigt redo för vår nu alltså. Vinter och snö i all ära, men våren är trots allt min favoritårstid. Framförallt för att vädret är skönt och för att man uppskattar allt så mycket (i alla fall jag), men också för att kläderna är så snygga. Eller alla möjliga kombinationer rättare sagt! Här kommer fyra exempel på snygga toppar jag gärna hade burit i vår.

Och glöm inte bort att använda min kod ”MATHILDA-20” när du handlar, den ger dig 20% rabatt på ett helt köp. Man kan inte använda koden på reavaror, men förutom det är det bara att köra på!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00