ANNONS

Rabattkod: MATHILDA-20

/

Inlägget innehåller adlinks- och görs i samarbete med NA-KD.com


Klänning – HÄR // Keps – HÄR 

Hej hörrni! Gissa vad det blivit dags för? Mitt första samarbete med NA-KD! Jag har i och med detta fått välja ut lite kläder och bland dessa plagg fanns bland annat den här SUPERSNYGGA klänningen. Jag kan liksom inte sluta tänka på den, det är nog det allra finaste plagget jag har i min garderob. Jag vill liksom bära den på bröllop, på Rebeckas student, ta med den till USA, ta med den till Paris. I love it! Bättre helkroppsbild hittar ni genom att följa länken eller om ni kollar in min instastory på @mathildalundqvists. 

Om ni är sugna på att shoppa något från den här looken eller ett annat plagg från NA-KD så ska ni självklart ange koden ”MATHILDA-20” i kassan. Den ger er 20% rabatt på ett helt köp och precis som alltid så erbjuder NA-KD gratis frakt i hela världen. De enda restriktionerna är att koden inte funkar på rea-varor. Happy shopping!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00