ANNONS

Party-outfits…

/


Q: Hej Mathilda! Jag fyller 20 snart och det ska jag fira med en utgång men letar efter kläder att gå ut i. Har du några tips? Jag är inte den typen som går ut i känning och kjol, som jag såg att du tipsat om nyligen! Tack för en underbar blogg, kram!

A: Vet du? Det är inte jag heller! 9 av 10 utgångar går jag ut svartklädd i ett par byxor och en topp, sen piffar jag istället till helheten lite genom stora smycken och lockat hår. Byxorna i det här collaget är ett MÅSTE, jag vet sååå många av mina vänner som har just dom här svarta byxorna och älskar att bära dom på utgångar. Dom är mjuka som mjukisbyxor, superstretchiga och sköna att dansa i – men väldigt snygga. Dessutom väldigt prisvärda!


Mina favoritbyxor för fest: HÄR


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an 

Gina tycker jag alltid levererar riktigt snygga partytoppar och här kommer sex riktigt bra exempel på detta. Jag älskar 2an och 6an, dom hade jag gärna burit en utekväll!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00