ANNONS

Helgens planer

/

FREDAG: Välkommen fredag! Jag börjar, precis som nästan alltid, dagen med poddinspelning med Andrea, vi sågs redan vid 8.30 imorse. Efter poddinspelningen gick jag och tränade medans hon jobbade lite, sen möttes vi igen för att äta lunch. Nu är jag på väg hem för att snabbt byta om, sen ska jag möta upp Rebecka som slutar skolan alldeles strax. Vi ska uträtta några ärenden innan vi åker mot mamma, ikväll vankas tacokväll hemma hos dom!

LÖRDAG: Oskar är ledig så vi kommer nog ta lite sovmorgon. Vi har pratat med pappa om att möta upp honom och Olivia under dagen, håller vädret så kanske vi går ut och åker lite pulka eller så. Man måste ju ta tillvara på vädret. 😉 På lördag kväll har jag inga planer och jag tror att jag & Oskar bara kommer vara hemma och ta det lugnt!

SÖNDAG: På söndagen jobbar Oskar från 9.00 och jag planerar att träna på förmiddagen när han har åkt. Sen kommer jag nog bara förbereda inför veckan därpå innan det är dags för mig att börja göra lasagne. På kvällen kommer vi få middagsbesök av Tobbe och Hannah och på det viset rundar jag av den här helgen.

PS. Jag kommer helgvlogga den här helgen!! 

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00