ANNONS

3 drömresemål

/

HAWAII – Ett resemål jag länge drömt om att besöka är Hawaii, därför är det ju extra härligt att jag faktiskt kommer åka dit i sommar! Jag vet att Hawaii är stort, att säga att jag vill besöka det resemålet är därmed inte så specifikt. Men jag vill liksom bara uppleva Hawaii och naturen, jag ska verkligen se till att jag & Andrea kommer upptäcka saker när vi är där. Inte ligga utslagna på stranden. Jag är sååå taggad!!


BAHAMAS – Likaså här så är ju inte Bahamas en stad, utan en ö-grupp med massor av mindre orter. Och jag kan erkänna att jag vet extremt lite om Bahamas och vad respektive ö/stad/ort erbjuder, men baserat på bilder därifrån kan jag inte låta bli att drömma mig dit. Att jag än så länge bara drömmer mig dit talar kanske för hur långt bort en resa till Bahamas också känns, men allt jag vet är att jag vill dit nångång i livet!

 ISLAND – Till skillnad från Bahamas så känns verkligen Island som ett resemål jag kommer besöka inom de närmsta åren. Jag vet att det är inte är billigt att vistas där, men resan är ändå betydligt kortare än till Bahamas. Naturen på Island är ju helt fantastisk och det känns kul att inte enbart åka på en klassisk sol & bad-semester. Dessutom vet jag att Oskar gärna åker hit!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00