ANNONS

I love you

/


HÖRRNI, HÖRRNI, HÖRRNI. Ungefär 425 personer var på plats på vår livepodd igår, förstår ni hur sjukt det är??? Vi är enormt tacksamma och hade så sjukt roligt, jag vill bara göra det igen och igen! Vårt mål var att göra den här livepodden så lik en vanlig podd som möjligt och jag hoppas & tror att vi lyckades med det; vi drog lite interna skämt, pratade ofiltrerat utan manus och blandade allvar med humor. Jag vaknade upp med en riktigt bra känsla i magen imorse och är helt överväldigad över att så många tog sig tiden för att komma och träffa oss. Världens bästa lyssnare är ni, men det är ju sen gammalt. <3 <3 Tack för ALLT.

Vi har inte fått bilderna från igår, men här kommer två bilder vi fått skickade till oss av lyssnare! Självklart kommer fler bilder upp så fort vi fått dom! 🙂

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00